1

Top kérdések

Mire jó a szőlőcukor?

A szőlőcukor egy hagyományos édesség. Érdekes tény, hogy akár hungarikumnak is tekinthetnénk, mert a Kárpát-medencén kívül nem igazán ismert a hazai tablettás fogyasztói kiszerelése a terméknek. Sok olyan hasznos tulajdonsággal bír a szőlőcukor, ami miatt hosszú távon bizton kedvelt édesség fog maradni, illetve várható a szélesebb köbeni elterjedése mind idaza, mind külföltön.

Fontos tudni, hogy a szőlőcukor, más néven dextróz, közvetlen a nyálkahártyán keresztül szívódik fel. Azaz nagyon gyorsan juttatja energiához a fogyasztóját. Ezért is kedvelik a sportolók, túrázók. De ezért a tulajdonsága miatt fontos a cukorbetegeknek, akiknek "kötelező", hogy maguknál tartsanak egy zacskó szőlőcukrot, hogy vércukor szintjüket szabályozni tudják. De kedvelik a fiatalok, a diákok és az idősebbek is.

(Az emberi test extrém terhelései esetén /sport, tanulás,.../ abszolút helyettesíti a szőlőcukor a manapság oly kedvelt energiaitalokat, azok káros mellékhatásai nélkül!)


Bezár >>

Liszt érzékenyek fogyaszthatják a durum tésztákat?

A liszt érzékenyek sajnos nem fogyaszthatják a durum tésztákat. A durum liszt durum gabonából készül, ami épp olyan káros a liszt érzékenyekre, mint a hagyományos aestivum gabonábol készült fehér lisztek!


Bezár >>

Magyar termék a Babják, vagy a Ragazza?

Mindkét márka 100% magyar tuljadonban van és a termékek jelentős része idehaza készül. DE fontos, hogy vállalkozásunk 100%-ban hazai családi vállalkozás, hazai munkaerőt alkalmazunk, és idehaza fizetjük meg adóinkat! Termékeinket a hazai és környező országokban is forgalmazzuk.


Bezár >>

A kínálatban szereplő minden terméket a Babják és Fiai Kft. gyártja?

"Sajnos" természetesen nem mi gyártjuk mindegyik termékünket. A Babják és Fiai Kft száraztésztákat, édességet, cukorkákat gyárt, illetve terményeket csomagol.

A többi termékünk esetében más gyártókkal működünk együtt. De elsődleges szempont a részükre, hogy partnereink kiválasztásakor nem csak az ár dominál, hanem a minőség is! Fontos a részünkre, hogy vevőink elégedettek legyenek termékeinkkel, nem szeretnénk kockáztatni eddigi eredményinket egy gyengébb termékkel.


Bezár >>

Miért lett a cég egyik márkája a "Ragazza"?

Azért esett még 2005-ben a Ragazza márkára a választásunk, mert a Cora áruházak kértek tőlünk egy a piacon még nem lévő márkázott száraztészta családot. Ez a márka lett a Ragazza.

A Ragazza márkát váltotta később a Winny márkájú tészták a Cora-ban. Így mivel a Ragazza márka "szabaddá vált", de egy bizonyos szintű ismertségre tett szert, ezért tovább folytattuk a Ragazza tészták forgalmazását egyéb kereskedelmi csatornában. Idővel más termékre is felkerültek a Ragazza logó, így mostanra több száz elemes kínálatunk van Ragazza termékekből.


Bezár >>

Mi akkor a különbség a tojás nélküli tészta és a durum tészta között?

A különbség a két fajta tészta között az alapanyagnak felhasznált liszt minőségében van. Mint egy másik válaszomban írtam, a tojás nélküli tésztához aestivum gabonából készült lisztet, a durum tésztához durum gabonából készült lisztet hasznáálunk fel.


Bezár >>

Mit jelent az, hogy tojás nélküli tészta?

Tojás nélküli tésztának nevezzük azt a tészta fajtát, amikor egyszerűen csak aestivum lisztből készül a tészta.


Bezár >>
1

Hirdetés: Honlapkészítés és E-marketing : InteliArt